Over Patricia

Ik ben Patricia Smit - de Haas en ik woon vanaf 2008 samen met mijn man (en inmiddels 2 kids) in Hoogblokland.

Sinds mijn 16e ben ik al kapster. Ik heb eerst ervaring opgedaan bij een kapsalon en ben toen voor mezelf begonnen als ambulant kapster.

Sinds een aantal jaar heb ik ook een salon aan huis. Recent hebben wij deze salon verbouwd en uitgebreid.

Ik heb de laatste tijd veel trainingen gevolgd. Bij haircademy heb ik een nieuw diploma gehaald van hairexpert in knippen(dames en heren), kleuren, stylen, up do's, krullen knippen en ben daardoor helemaal up to date. Hierdoor ben ik allround top hairstylist.
Ik doe mijn werk met veel liefde en passie voor het vak!

Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in krullen en beheers verschillende technieken. Ik ben ook steeds meer bezig met het werken met meer natuurlijke produkten.

Omdat krullen echt wel een andere behandeling nodig hebben en veel ingrediënten in produkten niet fijn zijn voor krullen heb ik een intensieve opleiding gedaan over haar en hoofdhuid.

Hier kwam ik erachter dan het eigenlijk voor het milieu, je haar én je gezondheid (en mijn gezondheid in de salon) en voor iedereen wel beter is om betere produkten te gebruiken!

Hier om werk ik voornamelijk met bio/eco produkten, etherische oliën minerale kleuringen en plantenkleuringen.

Ik merk daardoor dat mensen steeds meer beweging in hun natuurlijke haar krijgen, waardoor het met de juiste kniptechniek weer heerlijk in model valt!

Bent u hier nieuwsgierig naar, App gerust voor een afspraak, ik zie u graag bij mij in de salon, voor mooi haar vanuit passie en verbinding.

Liefs, hairstyliste Patricia
Dorpsweg 137
4221 LL
Hoogblokland

06-53982185


Kapsalon Patricia Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland
Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland Kapster Hoogblokland